Lahden museoiden verkkosivut ovat uudistuneet

Jatkossa jokaisen museomme asiat löytyvät kunkin museon omalta verkkosivulta. Lahden museoiden museoperheeseen kuuluvat Lahden historiallinen museo, Hiihtomuseo, Radio- ja tv-museo Mastola sekä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Lahden museot vastaavat kulttuuriperinnön tallennuksesta Lahden sekä Päijät-Hämeen alueella.  

Lahden museot ovat osa Lahden kaupunkia. 

Museoilla toisistaan erottuvat ilmeet 

Lahden museoiden murrettu väripaletti ja harmonisen moderni ilme viestivät museoiden palveluista ja välittävät mielikuvaa asiantuntevasta ja nykyaikaisesta muistiorganisaatiosta. Taustakuvion aallot vievät ajatuksen puunsyihin, siveltimenvetoihin tai arkeologisiin maakerrostumiin.

Historiallisen museon uusi väripaletti toistaa kartanorakennuksen ulkoseinän herkkää roosaa. Museon uudessa logossa on vaikutteita kartanon entisestä takapihan portaikosta. Logossa portaat kiertyvät kuvastamaan historiankulun kerroksellisuutta.

Hiihtomuseon värit muodostavat raikkaan ja vauhdikkaan kokonaisuuden noudatellen talvista värimaailmaa. Myös Hiihtomuseon uusi logo johdattelee ajatukset ladulle ja museon toiminnallisuuteen.

Mastolan uudessa logossa kohoavat Lahden tunnistettavat maamerkit, korkeuksia hipovat radiomastot. Mastolan nostalgisen ilmeen värimaailma on viritetty tv:n testikuvan innoittamana.

Malvan visuaalinen ilme on leikkisä, ja logossa vanhan tehtaan estetiikka yhdistyy moderniin tulkintaan. Museon sininen tunnusväri luo sähäkän ympäristön ja muu värimaailma jättää tilaa taiteelle, julisteille ja muotoilulle.

Tutustu uusiin ilmeisiin museoiden omilla verkkosivuilla:  

www.lahdenmuseot.fi 

www.lahdenhistoriallinen.fi 

www.hiihtomuseo.fi   

www.lahdenmastola.fi 

www.malvamuseo.fi