Ryhmät

Lahden museoiden kuvakokoelmat

Varaa ryhmävierailut ennakkoon.

Yleistietoa ryhmävierailusta

 • Ryhmävierailuista on hyvä ilmoittaa museolle etukäteen. Yli kymmenen hengen ryhmät saavat alennusta pääsylipuista. Myös eläkeläiset ja opiskelijat saavat lisäalennuksen ryhmälipuista.

  Opastetut kierrokset museossa onnistuvat vain ennakkotilauksesta. Opastusten ryhmäkoko on max. 25 hlö. Tätä isommalle seurueelle on syytä varata kaksi opasta tai kaksi erillistä kierrosta. Asiakaspalvelumme henkilökunta auttaa vierailun suunnittelussa.

  • Opastus museon avoinnaoloaikoina ti-pe: 90 € + pääsymaksut
  • Avoinnaoloajan ulkopuolella ja la-su sekä kieliopastukset: 120 € + pääsymaksut

   

 • Urheilukeskuksen parkkipaikan perällä on merkityt pysäköintipaikat linja-autoille. Urheilukeskuksen tapahtumat voivat vaikuttaa pysäköintimahdollisuuksiin.

  Linja-auton kuljettaja ja matkanjärjestäjä pääsevät museoon veloituksetta.

 • Alle 18-vuotiaat pääsevät Lahden museoihin veloituksetta. Ryhmän vetäjä, opettaja tai ohjaaja pääsee ryhmän mukana veloituksetta.

  Hiihtomuseossa vierailu on osa Lahden peruskoululaisten kulttuuriohjelmaa. Lisätietoja koululaisille suunnitelluista ohjeista ja tehtävistä löydät sivulta Opi museossa.

  Museossa on rajatut mahdollisuudet omien eväiden syömiseen ja asiasta tulee sopia erikseen asiakaspalvelun kanssa. Museon vieressä palvelee lounasravintola Voitto.

  Opastetut kierrokset museossa onnistuvat vain ennakkotilauksesta. Opastusten ryhmäkoko on max. 25 hlö.

  • Koululais- ja opiskelijaryhmät avoinnaoloaikoina (myös kieliopastukset): 55 €
  • Koululais- ja opiskelijaryhmät avoinnaoloajan ulkopuolella ja la-su (myös kieliopastukset): 65 €

  Ohjeita koululaisten museovierailuun löydät täältä.

   

 • Hiihtomuseossa kaikki näyttelytekstit on käännetty englanniksi.

  Hiihdon henkeä -näyttelystä on tiivistelmä venäjäksi.

  Sisulla sankariksi -näyttelyyn on opasvihko ruotsiksi, venäjäksi ja saksaksi. Lisäksi näyttelyssä on englanninkielinen audio-opastus.

  Opastetut kierrokset museossa onnistuvat vain ennakkotilauksesta. Opastusten ryhmäkoko on max. 25  hlö. Kieliopastuksen hinta on 120 € (+ pääsymaksut). Opastus on mahdollista tilata englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja saksaksi.

Kysy lisää:

Mäkihyppääjä punaisessa puvussa sinistä taivasta vasten.
Hiihtomuseon asiakaspalvelu