Monimuotoinen maisema luovuuden lähteenä -maastotyöpaja

Tapahtuma on päättynyt

Oletko pohtinut, miten luonto on vaikuttanut kulttuuriimme viimeisen 9000 vuoden aikana? Tiedätkö, miksi jääkauden jälkeen Suomea asuttavat ihmiset asettuivat juuri Salpausselkien läheisyyteen? Haluaisitko kokea toiminnallisen luontoretken, jossa pääset sekä oppimaan että käyttämään luovuuttasi?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä osana Salpausselkä Geoparkin opetusohjelmien kehittämistyötä järjestämme Monimuotoinen maisema luovuuden lähteenä -työpajaa avoimena ja maksuttomana retkenä kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! 

Retkelle lähdetään Hiihtomuseon edestä. Hiihtomuseon pääovi löytyy mäkikatsomon pohjoispuolelta. Museoon voi saapua helposti omalla autolla, bussilla, kävellen tai pyöräillen. Pyörätelineet löytyvät Hiihtosillan alta ja Ravintola Voiton edustalta. Urheilukeskuksen alueella on maksuton kiekkopysäköinti (4h). 

Retki suuntautuu Hiihtomuseolta polkuja pitkin Salpausselän suppaan ja maasto on vaativaa. Mikäli osallistuminen askarruttaa, otathan yhteyttä ja kysyt lisätietoja. 

Lisätietoja: ympäristökasvattaja Emma Marjamäki 044 416 4951 

Retken järjestävät Salpausselkä Geopark ja Hiihtomuseo