Monimuotoinen maisema luovuuden lähteenä -maastotyöpaja

Lähde mukaan opastetulle ja luovalle luontoretkelle Hiihtomuseon lähiluontoon! Polkuja pitkin supan pohjalle suuntaavaa maastotyöpaja on retki jääkauden muovaaman luonnon äärelle. Retkellä tutkaillaan maastoa ja maisemaa sekä ammennetaan luovuutta lähiluonnosta.

Oletko pohtinut, miten luonto on vaikuttanut kulttuuriimme viimeisen 9000 vuoden aikana? Tiedätkö, miksi jääkauden jälkeen Suomea asuttavat ihmiset asettuivat juuri Salpausselkien läheisyyteen? Haluaisitko kokea toiminnallisen luontoretken, jossa pääset sekä oppimaan että käyttämään luovuuttasi?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä osana Salpausselkä Geoparkin opetusohjelmien kehittämistyötä järjestämme Monimuotoinen maisema luovuuden lähteenä -työpajaa avoimena ja maksuttomana retkenä kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Retki suuntautuu Hiihtomuseolta polkuja pitkin Salpausselän suppaan ja maasto on vaativaa. Mikäli osallistuminen askarruttaa, otathan yhteyttä ja kysyt lisätietoja: ympäristökasvattaja Emma Marjamäki p. 044 416 4951. Retken järjestävät Salpausselkä Geopark ja Hiihtomuseo.

Lähtö Hiihtomuseon pääovelta (mäkikatsomon pohjoispuoli), Salpausselänkatu 8.

Lue lisää Salpausselkä Geoparkista

Huom! Hiihtomuseo sulkeutuu klo 17.00, museoon normaali pääsymaksu, alle 18-vuotiaat maksutta.

Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä 2.–10.7.2022

Teemaviikko täyttää alueen museot tapahtumilla ja toiminnalla. Museoviikon ohjelmassa on elämyksiä moneen makuun: rooliopastuksia, musiikkia, kävelykierroksia, pelisuunnittelua, avoimia ovia sekä tietenkin tekemistä lapsille ja koko perheelle.

Katso kaikki museoviikon tapahtumat täältä.